Potterie & zo

Filter Project

Potterie & zo Potterie & zo

Ook dit jaar verkopen wij weer prachtige kunstkerstbomen en kerstkransen van Van Der Gucht en ook kerstaccessoires.

Our Nordic Christmas by Van der Gucht De ultieme kunstkerstboom rechtstreeks uit de Noorse bossen bij uw huis, en dit vele jaren lang!

Eindelijk een echte sfeervolle kunstkerstboom in uw huis De echte Noorse Kerstfeer in huis! Niet van echt te onderscheiden Eenvoudige en snelle montage Van top tot stam verbazend vakmanschap Voorzien van houten voet

De natuurlijk ogende kunstkerstbomen! Onze Nordic Christmas kunststof premium kerstbomen collectie is gebaseerd op de natuurlijke schoonheid van de echte Scandinavische kerstboom! De uiterst kwaliteitsvolle collectie van Our Nordic Christmas by Van Der Gucht bestaat uit exclusieve kunstkerstbomen die u allen zullen betoveren door hun prachtige realistische look! De Scandinavische kunstkerstbomen hebben de focus op natuurlijke elementen waaronder de bamboe standaard. De kerstbomen worden gemaakt van een hoogwaardig mengsel van PE en PVC kunststof. Dit creëert een verbluffend realistische look, Our Nordic Christmas is de producent van de beste kunststof kerstbomen die er momenteel verkrijgbaar zijn!

Voor een originele Nordic kerstbeleving Al deze kerstbomen zijn geïnspireerd op de echte dennen en sparren van het Hoge Noorden. Met naalden gemaakt van PE die nauwelijks van de echte te onderscheiden zijn in kleur en vorm. Afhankelijk van het model dat u kiest, aangevuld met PVC naalden. De montage is eenvoudig en snel. Binnen 3 minuten. Alle modellen zijn voorzien van een prachtige, degelijke, natuurlijke houten voet in licht of donker bruin.

Stoere handgemaakte ondiepe terracotta pot/schaal, rond. Diverse afmetingen.

Handgemaakt aardewerk uit de M-Terra Crafted lijn (natuurlijke basismaterialen met een robuuste uitstraling, de taupe-tint combineert o.a. goed met veel groen).

That's all