Ontwerp

Samen met u wordt er een haalbare, creatieve oplossing voor de invulling van uw tuin gezocht. Na inventarisatie van uw bestaande situatie, wordt er een ontwerp ontwikkeld dat is afgestemd op uw wensen en dat past bij uw woning.

Naast het aanleggen van tuinen, houden wij ons ook bezig met het ontwerpen ervan. We gaan graag met u om tafel om uw wensen te bespreken en vragen te beantwoorden. Wij kunnen u advies geven over bepaalde materialen en met oog voor leuke elementen en oplossingen. Indien gewenst kunnen wij ook een kleine selectie materialen meenemen naar uw woning om ter plekke af te kunnen stemmen wat het beste past bij uw wensen en woning. Ook is het mogelijk om op afspraak langs te komen in onze showroom.

We stellen graag een beplantingsplan en eventueel een lichtplan op voor uw tuin. Ook kunnen wij u adviseren over de afwatering van uw tuin. Elke tuin die wij ontwerpen wordt anders. Zo ontwerpen wij tuinen met veel groen en vele ronde, speelse vormen, maar ook onderhoudsarme tuinen met bijvoorbeeld een strak lijnenspel. Wilt u graag weten wat wij voor u/uw tuin kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.