Over Obelisk

In april 1998 sloegen wij, Jan Rispens en Bas van der Tol, na jaren als hovenier te hebben gewerkt, de handen ineen en begonnen wij samen een eigen hoveniersbedrijf genaamd Obelisk in Tzum. Het oude pand van de Rabobank werd omgetoverd tot een tuinontwerpbureau en vanaf toen kon het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen in de wijde omtrek beginnen.

Elke tuin die wordt ontworpen en aangelegd is anders. Wij spelen in op de wensen van de klant, maar gaan ook na wat bij het huis past en wat voor invulling past bij de oppervlakte van de tuin. We kunnen u adviseren onder andere (sier)bestrating, drainage, vlonders, kunstgras, erfafscheidingen, zichtbelemmeringen, beplanting, tuinaccessoires, borders, een lichtplan of juist de indeling van uw tuin. Tijdens het aanleggen van de tuin blijven wij oog houden voor details en kwaliteit en bespreken dit graag met u; is dit wel de beste/mooiste invulling? Kan het praktischer?

Wij leggen vele soorten tuinen aan, van weelderige grote tuinen tot kleine strakke en onderhoudsarme stadstuinen. Wij houden de nieuwste tuintrends in de gaten en zorgen ervoor dat wij dit bij u kunnen toepassen. Kwaliteit vinden wij erg belangrijk. Wij werken daarom met een vast netwerk van kwekers en leveranciers, van wie wij weten dat zij goede, degelijke producten en planten leveren. Een aantal van onze producten kunt u komen bekijken in onze showroom en tuin.

Naast het ontwerpen en aanleggen van uw tuin, kunnen wij uw tuin ook onderhouden. Wij stellen graag in overleg met u een onderhoudsplan op.